Emterviksfiber Väst, Syd och Öst informerar / 19 December

Emterviksfiber Väst, Syd och Öst arbetar just nu med de sista detaljerna som återstår innan en offertförfrågan till tilltänkta entreprenörer skickas ut. Vi har identifierat ett antal intressanta företag som vi tänkt ställa förfrågan till.
Vi arbetar hårt med att sammanställa alla dokument och kartunderlag så att vi kan skicka ut förfrågan innan Jul helgen.

Vi förväntar oss kunna få svar från de olika företagen under Januari månad. Där efter kommer en utvärdering av offerterna ske, där föreningarna gemensamt väljer den eller de parter som kommer att utföra arbetet med förläggningen av vårt framtida nät.

När utvärderingen av offerterna är klara och vi slutförhandlat med den eller de parter som vi valt till etableringen, så kommer vi räkna fram totalpriset som en anslutning kommer kosta. Vi hoppas att processen med att utvärdera anbud och prissättning skall vara klar månadsskiftet Januari – Februari 2012.

När vi nått så långt kommer föreningarna kontakta er medlemmar för att teckna anslutningsavtal med den förening ni tillhör. När dessa avtal är tecknade och vi nått det antal anslutningar som behövs för att det skall bli ekonomiskt genomförbart så trycker vi på startknappen för projektet. Målet är att skapa förutsättningar så att alla hushåll som är medlemmar idag skall vara anslutna till vårt framtida nät senast hösten 2012.

Har ni några frågor, kontakta oss gärna!

Med vänliga hälsningar

Styrelserna i Emterviksfiber Väst, Syd och Öst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*