Torvnäs

Idag skedde den efterlängtade driftsättningen av Torvnäs-området vilket innebär att projektet nu närmar sig slutet vad avser inkopplingar. Det återstår dock en handfull fastigheter bl a Häljeby 102 och 115 till vilka det fattas portar i Teliastationen. I projektet återstår Läs hela inlägget Torvnäs

Område Syd

Under sommaren har vi haft slutbesiktning av Skanova som nu godkänt vår anläggning och därmed har vi också kunnat göra iordning alla blanketter som krävs för att slutredovisa projektet till Lst – Jordbruksverket – PTS samt begära utbetalning av bidragen, Läs hela inlägget Område Syd

Norra området

Relacom väntar på utrustning från Telia för att kunna driftsätta stationen. Osäkert leveransdatum, men troligtvis så kommer det kopplas in i början på augusti. Vi återkommer så fort vi vet mer.

Nya medlemmar

Projektet är nu stängt för nya medlemmar. För intresse om anslutning till fibernätet kontakta styrelsen för mer information.

Angersby 15/2

De som tillhör Angersby station och inte har fungerande installation efter 15/2 ombeds kontakta Telia på 020-240250 för felanmälan.

Telefon

Ni som fortfarande vill använda de gamla telefonjackena även efter att telefonen är omlagt till fiber behöver en speciell skarvsladd. Om ni inte fått någon från Telia så har Leif Östlund några stycken. Tel 070 – 535 33 80.