Installation på husvägg

Denna information kommer från Relacom angående installation på husvägg:

Det installeras en mindre låda på husväggen, se bilden nedan. Vi bygger på detta sätt för att kunna blåsa fram fiber utan att kund behöver vara hemma och att riskera blåsa in eventuellt kondensvatten i slangarna. Med detta byggsätt så blir det bara 2 besök inne i fastigheten istället för 4 besök.

Lådan har ett syfte för framtida underhåll när det blir fel på fiberkabel så kan det blåsas i en ny fiber och svetsas mellan fiberskåp och lådan på väggen utan att fastighetsägaren är hemma och tar emot servicetekniker.

Lådan innehåller skarv och är testad enligt Skanovas normer och är väderbeständig. Måtten på skåpet är 18,5 x 11,5 x 4 cm och färgen är äggskalsvit.

Skarvskåp utsida fastighet
Skarvskåp utsida fastighet